Agenda


Lees verder...

Webstatistieken

Vandaag 98
Deze week 807
Deze maand 1266
Sinds 11-2008 605765

Opleidingen
 

 

Koreaans studeren op een universiteit of hogeschool

 

Wij streven er naar dit overzicht van universiteiten en hogescholen compleet te hebben. Weet u een universiteit of hogeschool waar Koreaans gestudeerd kan worden die hier nog niet bijstaat? Neem dan contact met ons op.

 

Koreaans studeren op een HBO of universiteit en er later je werk van maken is misschien wel de mooiste manier om met de taal bezig te zijn. Wil je Koreaans op het hoogste niveau bestuderen, dan kun je terecht bij verschillende opleidingen.

 

 

Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden biedt de bacheloropleiding Talen en culturen van Korea aan. Deze bacheloropleiding geeft toegang tot de masteropleiding Korean Studies.
Meer informatie...

 

 

 

Hogeschool van Amsterdam (HVA)
De HVA biedt de opleiding Trade Management Azië aan. Deze voltijdsopleiding is gericht op mensen die interesse hebben om een commerciële managementfunctie te gaan vervullen bij een bedrijf dat intensieve contacten met Azië heeft. Naast economie en recht leer je Engels en een Aziatisch taal naar keuze, zoals Indonesisch, Japans, Chinees Mandarijn, of bij voldoende belangstelling Koreaans, Vietnamees of Thais.
Meer informatie...

 
Citaat van de dag

"Twee dingen vervullen het gemoed met steeds nieuwe en steeds toenemende bewondering en ontzag, hoe vaker en intenser het nadenken zich erop toelegt: de sterrenhemel boven mij en de morele wet in mij.
Dvije stvari me ispunjavaju sve većim strahopoštovanjem i udivljenjem što ih više promišljam - zvjezdano nebo nada mnom i moralni zakon u meni. "
- Immanuel Kant -
(1724-1804)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?